Ontwerp op maat waar je blij van wordt!

Ontwerp op maat

Wish Words biedt naast het huidige assortiment ook ontwerp op maat aan! Denk hierbij aan logo's, stickers, visitekaartjes, kaarten voor verhuizing, bedankkaartjes,  jubileum- of trouwkaarten en geboortekaarten. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Leuk! Vul het contactformulier onderaan de pagina in, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Werkwijze

Samen met jou loop ik een heel proces door. We gaan in gesprek en verzamelen ideeën, ik denk met je mee, doe suggesties, ga aan de slag, geef de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Ik steek veel tijd en persoonlijke aandacht in een ontwerp en jou als afnemer, want dat vind ik erg belangrijk! Op die manier onderscheid Wish Words zich en sta jij met jouw wensen centraal. Zie onderstaand de processtappen


1 ✨ In een persoonlijk gesprek via mail of telefoon bespreken we al jouw wensen en ideeën. Van soorten papier tot illustraties, kleuren, enveloppen en luxe afwerkingen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Dan denk ik graag met je mee:)

Na het gesprek maak ik een vrijblijvende offerte op.

 

2 ✉️ Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag met ontwerpen, helemaal naar jullie wens!

Ik lever een online conceptversie aan, waarna jullie 2 correctiemomenten hebben. Na de oplevering van de 2e versie kun je dus als laatst kosteloos aanpassingen doorgeven.

3 🌿Akkoord op de online versie? Dan worden de bestanden geleverd of de kaarten naar de drukker verzonden!

4 📦 Jouw drukwerk wordt binnen 2-5 dagen bij je thuis bezorgd! Enveloppen kunnen altijd vooraf al worden geleverd, zodat je tijd hebt om die te schrijven:)


Contactformulier