Ontwerp op maat waar je blij van wordt!

Verhuiskaart op maat


Ga je verhuizen en wil je jouw verhuizing op een leuke manier meedelen aan vrienden en familie? Dan is een verhuiskaart op maat echt wat voor jou! Bekijk de werkwijze en vul onderaan de pagina het contactformulier in. Ik ga graag voor je aan de slag!  Liefs, Nadine


Deze kaarten mocht ik eerder ontwerpen

Bekijk op deze pagina op welke materialen jouw verhuiskaart kan worden gedrukt. 


Werkwijze

Samen met jou loop ik een heel proces door. We gaan in gesprek en verzamelen ideeën, ik denk met je mee, doe suggesties, ga aan de slag, geef de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Ik steek veel tijd en persoonlijke aandacht in een ontwerp en jou als afnemer, want dat vind ik erg belangrijk! Op die manier onderscheid Wish Words zich en sta jij met jouw wensen centraal. Zie onderstaand de processtappen.


1 ✨ In een persoonlijk gesprek via mail of telefoon bespreken we al jouw wensen en ideeën. Van soorten papier tot illustraties, kleuren, enveloppen en luxe afwerkingen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Dan denk ik graag met je mee:).

Na het gesprek stuur ik een vrijblijvende offerte op via de mail.

✉️ Akkoord op de offerte? Jij stuurt een foto en adres van het huis en ga ik aan de slag met ontwerpen, helemaal naar jouw wens! Bijvoorbeeld met een lijntekening of een volledige illustratie van het huis met persoonlijke details.

 

3 🌿In 3-7 dagen lever ik een online conceptversie aan, waarna jullie 2 correctiemomenten hebben. Na de oplevering van de 2e versie kun je dus als laatst kosteloos wijzigingen doorgeven.

Akkoord op de online versie? Dan worden de verhuiskaarten naar de drukker verzonden!

4 📦 Jouw drukwerk wordt, samen met de enveloppen, binnen 2-5 dagen bij je thuis bezorgd! De levertijd is afhankelijk van de keuzes van papier en afwerkingen! Jouw bestelling wordt altijd met zorg en liefde ingepakt. 

 

 


Review

 " Super fijne communicatie! Heel veel keuze uit papier soorten en kleuren, ook voor design is alles mogelijk! Ik zal zeker vaker een kaart bestellen bij WishWords! "

van: Google reviews


Contactformulier

Jullie wensen bespreken we nog eens door via de mail/telefoon, waarna ik een vrijblijvende offerte voor jullie opmaak.