Ontwerp op maat waar je blij van wordt!

Geboortekaarten


Leuk dat je hier bent! Op deze pagina vind je een (nu nog klein) overzicht van de geboortekaartjes van Wish Words. Alle kaarten kunnen volledig naar wens worden aangepast. Denk aan de kleur, het lettertype, de kleur envelop en eventuele toevoeging van een folie of label. Lees hieronder de werkwijze en vul het contactformulier onderaan de website in. Heb je zelf een leuk idee, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of kun je wel wat ideeën gebruiken? Ik denk graag met je mee! Klik op onderstaande button en ga naar de pagina voor een geboortekaartje op maat.


Werkwijze

Klik en lees meer


Collectie

Bekijk op deze pagina op welke materialen jouw geboortekaartje kan worden gedrukt. 


Review

"Nadine is origineel en heeft creatieve ideeën voor ons geboortekaartje. Ze werkt snel en luistert goed naar onze wensen en aanpassingen. Heel blij met het resultaat!:) Zeker aan te bevelen voor ontwerp op maat en voor de leuke kaartjes in de webshop!"
van: Google reviews


Contactformulier

Vermeld hier de naam van het kaartje uit de collectie en eventuele wijzigingen. Jullie wensen bespreken we nog eens door via de mail/telefoon, waarna ik een vrijblijvende offerte voor jullie opmaak.