Ontwerp op maat waar je blij van wordt!

Over mij


Dit ben ik! Nadine, 22 jaar en in juli 2022 afgestudeerd voor mijn studie Bedrijfskunde. Op dit moment ben ik 4 dagen werkzaam bij de gemeente Leiden als beleidsondersteuner sociaal domein. Ik woon in Rotterdam, maar ben in het weekend ben vaak in het mooie Zeeland te vinden. Ik ontdek het liefst overal koffie- en eettentjes en in mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in! Natuurlijk ga ik graag naar de Zeeuwse stranden voor een wandeling, drankje of een duik in de zee. 

Voor Wish Words ben ik naast mijn werk dagelijks bezig met ontwerpen, ideeën uitwerken, de website en social media bijhouden en ga zo maar door. Mijn vrije dag reserveer ik dan ook voor Wish Words! In mijn bedrijf stop ik heel veel energie, maar dat haal ik er ook zeker weer uit! Van blije klanten wordt ik heel vrolijk en van nieuwe dingen uitproberen super enthousiast!

Wish Words vind ik uniek, omdat alles mogelijk is! Ontwerp op maat is niet zomaar ontwerp op maat, want over alle mogelijkheden en wensen gaan we samen in gesprek. Zo krijg jij een uniek kaartje waar veel tijd, liefde en aandacht aan is besteed en die zich onderscheidt van de kaartjes die je ook online kunt bestellen. Nog niet helemaal tevreden? Geen probleem, dat passen we aan! Je wordt echt helemaal betrokken bij jouw ontwerp op maat en jouw wens staat centraal.  Juist alles uit handen geven en je laten verrassen? Ook dat is mogelijk! Een gekke vorm, een illustratie? Vraag maar raak en ik denk met je mee!