Ontwerp op maat waar je blij van wordt!

De meerwaarde van ontwerp op maat

De meerwaarde van ontwerp op maat. Een onderwerp waar ik al langere tijd over wil schrijven. Van ontwerp op maat word ik namelijk ontzettend enthousiast en ik vind het lastig als anderen die meerwaarde minder zien. Ook bij andere (creatieve) ondernemers zie ik dat ze hier tegenaan lopen en dat er over wordt geschreven.

Over ondernemen en kosten

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik steeds meer vaardigheden onder de knie gekregen. Wish Words is professioneler geworden en ik heb nieuwe apparatuur kunnen kopen, waardoor ik efficiënter kan werken. Daardoor kan ik ongelimiteerde mogelijkheden aanbieden en daarmee een unieke verhaal. Deze kennis en kunde neem ik mee als ik voor jou aan de slag ga!

Het prijskaartje van ontwerp op maat
Het kan soms voorkomen dat er toch wordt afgehaakt op een prijs. Dat kan natuurlijk allerlei redenen hebben en is begrijpelijk, maar toch vind ik dat soms lastig en jammer, want bij ontwerp op maat betaal je namelijk voor zoveel meer dan alleen een product. Elk ontwerp heeft zijn eigen proces doorlopen en daarmee zijn eigen verhaal. Daardoor is het niet mogelijk om voor maatwerk dezelfde prijs te vragen als een kant en klaar kaartje op internet. Gelukkig mag ik vaak aan de slag voor mensen die die meerwaarde juist inzien en positief terugkijken op de samenwerking met Wish Words!

Kosten
Naast dat ik super enthousiast wordt van creëren en illustreren moeten er ook veel kosten worden betaald. Een website/shop, tekenprogramma's, hardware als een goede laptop, Ipad om te illustreren en camera voor productfotografie. Naast die kosten worden er veel uren gestoken in onbetaalde activiteiten, zoals boekhouden, inpakken, producten bestellen, het opstellen van vrijblijvende offertes, pakketjes wegbrengen, de website bijwerken, enzovoorts. Tot slot moet er natuurlijk ook nog wat overblijven om te blijven kunnen ontwerpen. 

Een inkijkje in het ondernemen, de meerwaarde van ontwerp op maat en het kostenplaatje achter ontwerp op maat. Blij met jouw waardering en support!

Het proces

Samen met jou loop ik een heel proces door. We gaan in gesprek en verzamelen ideeën, ik denk met je mee, doe suggesties, ga aan de slag, geef de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Ik steek veel tijd en persoonlijke aandacht in een ontwerp en jou als afnemer, want dat vind ik erg belangrijk! Op die manier onderscheid Wish Words zich en sta jij met jouw wensen centraal. Loop je de onderstaande processtappen met me door?


1 ✨ In een persoonlijk gesprek via mail of telefoon bespreken we al jouw wensen en ideeën. Van soorten papier tot illustraties, kleuren, enveloppen en luxe afwerkingen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt? Dan denk ik graag met je mee:).

Na het gesprek stuur ik een vrijblijvende offerte op via de mail.

2 ✉️ Na akkoord op de offerte ga ik aan de slag met ontwerpen, helemaal naar jouw wens!

Ik lever een online conceptversie aan, waarna jullie 2 correctiemomenten hebben. Na de oplevering van de 2e versie kun je dus als laatst kosteloos aanpassingen doorgeven.

3 🌿Akkoord op de online versie? Dan worden de bestanden geleverd of de kaarten naar de drukker verzonden!

4 📦 Jouw drukwerk wordt binnen 2-5 dagen bij je thuis bezorgd!

Enveloppen kunnen altijd vooraf al worden geleverd, zodat je tijd hebt om die te schrijven:)